Nieuws

Nieuws

Actuele nieuwsitems

Even voorstellen.. stagiair Guido Ansem

Iedere maand maken we kennis met een van de medewerkers van het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch. Deze maand maken we kennis met stagiair Guido Ansem.

Lees verder

Fantastic Gymnastics 2016

Het Fantastic Gymnastics NK 2016 vindt plaats tijdens het weekend van 25 en 26 juni 2016 in Ahoy Rotterdam. Tijdens dit weekend worden bijna alle wedstrijddisciplines van de KNGU in één NK samengebracht.

Lees verder

EK Turnen 2016 Bern

De Spelen van 2016 in Rio is natuurlijk het doel voor de Nederlandse turners en turnsters. Een tussenstop voor Rio, is het Europees Kampioenschap Turnen 2016 voor dames (WAG) en junioren heren (MAG). Dit EK vindt plaats van 25 mei t/m 5 juni in Bern in Zwitserland.

Lees verder

Even voorstellen... Michelle Görtz

Iedere maand maken we kennis met een van de medewerkers van het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch. Deze maand maken we kennis met stagiaire Michelle Görtz.

Lees verder

Stem op de drie genomineerden voor de Nationale Sport Innovatie Prijs!

Welk innovatief en kansrijk product wint dit jaar de Nationale Sport Innovatie Prijs? SmartGoals, de Tovertafel en MobieZ zijn genomineerd. Op wie stem jij?

Lees verder

Export met een oranje randje

Mick Heij onderzocht voor zijn afstudeeropdracht de export van Nederlandse sportinnovaties. InnoSportNL veronderstelde een drempel bij bedrijfspartners in het exporteren van sportinnovaties.

Lees verder

Minister verdubbelt budget voor sportinnovatie

Op basis van de Kennis- en Innovatieagenda die het Topteam Sport in opdracht van minister Schippers (VWS) heeft opgesteld, is het budget voor sportinnovatie verdubbeld.

Lees verder

Delen:
FacebookTwitter